Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde aldığı alkolün etkisi ile düşerek yaralanan alkollü adam tedavi olmak yerine polisle dertleşmek istedi. Alkollü adamı öperek sakinleştiren polis memuru eve gitmek istemeyen adamı ikna ederek ekip aracı ile evine kadar bıraktı.

Olay gece saatlerinde Devrek yol ayrımı mevkinde medyana geldi. Alınan bilgilere göre aldığı alkolün etkisi ile düşerek kafasını kaldırıma çarpan 29 Yaşındaki S.Ö.'yü gören araç sürücüleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, alnında kanama olan S.Ö.'yü tedavi edebilmek amacıyla ambulansa bindirmek istedi. Zor da olsa ambulansa bindirilen S.Ö. tedaviyi kabul etmeyeceğini ve dertleşmek için birisini aradığını söyledi.

Kendisi ile ilgilenen polise 'Senin gibi bir ağabeyim olsun, başka bir şey istemem' derken evine gitmek istemediğini söyleyen S.Ö., kendisi ile ilgilenen polisin öpmesi ve yakın ilgi göstermesi sonrasında ikna edildi. Ekip aracına bindirilen S.Ö. evine kadar teslim edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de hazırladıkları tutanağın ardından ayrıldı.