Yunus Emre Erol, Mehmet Ali Semiz ve Yunus Temiz’in cenazeleri olay yerinden ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ambulanslarla gelen cenazeleri gören yakınları çığlıklar atarak morga girmeye çalıştı. Burada güvenlik önlemi alan Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Bafra Devlet Hastanesi güvenlik görevlileri ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Aileler cenazeleri göstermedikleri için görevlilere sözlü tacizde bulunarak, morgun camlarına sandalye ve kalas atarak tepkilerini gösterdi.

Bafra Devlet Hastanesine getirilen 3 ceset, Bafra Cumhuriyet Savcısı tarafından incelenmesinin ardından otopsi için Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine gönderildi.

Bugün erken saatlerden itibaren arama çalışmaları Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'na (JÖAK) bağlı özel teçhizatlı 4'ü dalgıç 16 kişi, Samsun Sahil Güvenlik'ten 9, Afet ve Acil Durum Başkanlığı'ndan (AFAD) 4'ü dalgıç 17 kişi, Deniz Polisinden de 11 dalgıç olmak üzere toplam 53 kişiyle başladı. Akşam saatlerine yakın ekipler, kayıp balıkçıların cansız bedenlerine ulaştı. Balıkçıların 3'ünün cesedi gün batmadan çıkarıldı. Yeri tespit edilen 4'üncü ceset olan Bilgin Namlı’nın çıkarılması ise havanın kararması nedeniyle yarına bırakıldı.