Kahramanmaraş’ta, Emniyet Müdürlüğü'nün filmli araçlara yönelik başlattığı uygulamada denetime takılan ve ruhsat bulundurmadığı için aracı otoparka çekilen sürücü, otomobilin arka camına ‘Seni yerim, sı.rım..’ yazısını yazarak tepki gösterdi. Aracın bağlanmaması için trafik polisini bir süre ikna etmeye çalışan sürücü başarısız olunca aracın içerisinde bulundurduğu yazıyı cama yapıştırarak denetim noktasından ayrıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından otomobillerde renkli ve filmli cam uygulaması yapıldı.

Adana karayolu KAFUM Fuar Merkezi önünde uygulama noktası oluşturan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobil, dolmuş ve toplu taşıma araçlarını durdurarak renkli ve filmli cam kontrolü yaptı.Denetimlerde kara yolu yönetmeliğine aykırı hareket eden araç sürücülerine 189 lira para cezası kesildi.

Denetime takılan bazı araç sürücüleri ise polise tartıştı. 46 DD 644 plakalı otomobiliyle denetime takılan Samet A. isimli sürücüye filmli cam ve ruhsat bulundurmamaktan 277 lira ceza kesildi. Ruhsat bulundurmadığı için aracıda bağlanan sürücü polisle tartıştı. Otomobilin bağlanmaması için polisi bir süre ikan etmeye çalışan sürücü, başarısız olunca aracının arka camına ‘Seni yerim, sı…..’ yazılı etiket yapıştırdı.

Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan sürücü “Ne söyleyim ki; yani film serbest diyorlar, biz film çekiyoruz, yazı yazıyoruz ondan sonra bizi envayi çeşit şeyle uğraştırıyorlar, dünyanın cezasını kesiyorlar.” dedi.

Araç sürücüsünü sakinleştirmeye çalışan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli ise denetimle ilgili sürücüyü bilgilendirdi.