Yavru bir kedi şehiriçi toplu ulaşımda hizmet veren tramvayın altına girdi. Seferlerin durmasına neden olan kediyi çıkarma çabaları 2 saatten fazla sürdü. Denenen yöntemler sonuçsuz kalınca itfaiye tramvayın altına su sıktı. Kedi bu kez de yakındaki bir otele kaçtı. Olaya tanıklık eden bir vatandaş kedi için 'trafoya girememiş, tramvaya mı girmiş' diye esprisi yaptı. Hareketli saatlerden geriye vatandaşların bir kedi için verdiği mücadelenin görüntüleri kaldı. Kedinin zarar görmemesi için verilen ortak mücadele takdir topladı.

Antalya'da yaşanan ilginç olay kent merkezindeki Şarampol caddesinde gerçekleşti. Kepez'den Meydan istikametine seyir halindeki tramvayın saat 17.30 sularında, Şarampol kavşağına yaklaştığı sırada altına kedi girdi. Kediyi fark eden vatman ani fren yaparak tramvayı durdu. Kedinin tramvayın altından miyavlaması üzerine araç bir daha hareket ettirilmedi. Tramvay yeniden hareket edemeyince yolcular aracı boşalttı. Olayın haber verilmesi üzerine itfaiye ve Antalya Ulaşım A.Ş. kediyi tramvayın altından çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Toplu ulaşım araçlarının en yoğun kullanıldığı saate denk gelen olay nedeyli tramvay seferleri durdu. Yaklaşık 1,5 saat sonra seferler yeniden başladı. Kediyi çıkarma çalışmaları devam ederken olayın yaşandığı yerde ulaşım tek hattan verilebildi. Görevlilerin yanı sıra vatandaşlar da kediyi çıkarmak için uzun süre uğraş verdi. Bir vatandaşın kasaptan getirdiği et çare etmeyince bir başkası hazır kedi maması getirdi. İnatçı kedi bunların hiçbirine itibar etmedi. Kediyi çıkarmak için tramvayın altına giren bir vatandaşın yüzü yaralandı ve kanadı.

Kediyi çıkarmak için denenen yollar sonuç vermeyince itfaiye görevlileri hortum uzatarak tramvayın altına su sıktı. Can havliyle tramvayın altından kaçan yavru kedi bu kez de yakındaki bir otelin içine kaçtı. Otel lobisinden içeri giren kedi üst katlara çıkarak gözden kayboldu.

Kediyi tramvayın altından çıkarma çabaları 2 saatten fazla sürdü. Mesai bitim saatin denk gelen olay nedeniyle seferler durunca tramvay duraklarında yığılmalar oldu. Olaya tanıklık eden bir vatandaş köpek kullanılmasını önerirken bir başkası 'trafoya girememiş, tramvaya mı girmiş.” dedi. Hareketli saatlerden geriye vatandaşların bir kedi için verdiği mücadelenin görüntüleri kaldı.