Bursa'nın Karacabey ilçesi Saadet Mahallesi sakinleri, uyuşturucuya savaş açtı. Muhtar Hüseyin Üzer öncülüğünde başlatılan, ‘Sevgi Çiçeklerimiz Kurumasın - Uyuşturucuya Hayır!’ kampanyası çerçevesinde yürüyüş düzenleyen Roman vatandaşlar, taşıdıkları pankartlarla uyuşturucuya karşı mesajlar verdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan bu anlamlı etkinlik sebebiyle mahalle gençleri ve muhtarını tebrik etti. Başkan Özkan, dünyanın en başta gelen sorunlarından uyuşturucuyla mücadelenin önemine dikkat çekti.

Etkinlikte Saadet Mahallesi’nin bundan sonra uyuşturucu ile anılmayacağını belirten Muhtar Hüseyin Üzer, bu konuda çok kararlı olduklarını söyledi. Mahalle olarak uyuşturucuya savaş açtıklarını kaydeden Muhtar Üzer, “Bu illetten çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtaracağız. Uyuşturucuyu mahallemizde görmek istemiyoruz. Bunu bitirmek adına sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Hüseyin Üzer, “Uyuşturucu denen illetin son bulması adına bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda tek isteğimiz devletimiz bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmasın. Uyuşturucunun en büyük dostu işsizlik ve yoksulluktur. Bu önemli bir sorun. Mahallemizdeki işsizlik ve yoksulluğun en aza indirilmesi gerekir. Çünkü işi gücü olan birinin uyuşturucu ile işi olmaz. İş sorunu en çok da geleceğimizin teminatı olan ve bizlerin yüzünü kara çıkartmaması için mücadele verdiğimiz gençlerimizde var. Bizlere daha fazla sahip çıkılmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve siyasilerin de destek verdiği etkinlik oyun havaları eşliğinde son buldu.