Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, gelecekle ilgili hayal kurarken hedeflerin belirlenmesi gerektiğini belirterek, geleceğin sağlam temel üzerine kurulması için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Vali Abdulkadir Yazıcı, beraberinde Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık’la birlikte Yerköy’e bağlı Sekili köyünü ziyaret etti. Vali Yazıcı, köyde ilk olarak Şehit Osman Pekşen İlk ve Ortaokulunu gezdi. Burada öğrencilerle sohbet eden Yazıcı, hayallerin en büyük zenginlik olduğunu ve hayaller olmazsa bir yere varmanın mümkün olmayacağını söyledi. Yazıcı; "Hayal kurarken gelecekteki hedeflerinizi belirlemeniz lazım. Hayallerinizin peşinden koşun.” dedi. Kaliteli bir gelecek için çok çalışılması gerektiğini söyleyen Yazıcı; “Herkes size tavsiyeler veriyor, çok çalışın diyor. Ama neden çok çalışmanız gerektiğiniz anlamanız gerekiyor. Geleceğinizde sağlam temeller oluşturmak istiyorsanız çalışmanız gerekiyor” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Yazıcı, Sekili Yeni Camii ve Sekili Jandarma Karakolunu ziyaret etti.

Vali Yazıcı, daha sonra vatandaşlarla köy kıraathanesinde bir araya gelerek sohbet etti. Burada vatandaşların sorun, istek ve dileklerini dinleyen Vali Yazıcı, Sekili beldesi nüfusunun 2 binin altına düşmesi nedeniyle kapanarak köy vasfını kazandığını, bu nedenle bütün işlerinin İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını hatırlatarak sorunların en kısa sürede halledileceğini ifade etti.