İçişleri Bakanlığı, e-İçişleri Yazılım Geliştirme ve İdame Projesi kapsamında, valilik ve kaymakamlıklarda görevli personele 5 yıldızlı otelde yazılım eğitimi verecek.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı sorumluluk ve koordinasyonunda valiliklerin ve kaymakamlıkların internet sitelerinin yönetimi için geliştirilen İSAY2 yazılımı ile ilgili eğitim 05-09 Ekim 2015 tarihlerinde Antalya ilinde yapılacak. Eğitim Dairesi Başkanlığı Hizmet İçi Eğitimi Semineri'ne isimleri belirlenmiş toplam 108 personelin katılması bekleniyor.

Eğitime program görevlisi ile kursiyer olarak katılacakların eğitim tarihleri ile eğitim tarihlerinden birer gün öncesi ve sonrasını kapsayan günlerde, eğitim görevlisi olarak katılacaklar ise sunum tarihleri ile sunum tarihlerinin birer gün öncesi ve sonrasını kapsayan günlerde görevli izinli sayılacak.

Eğitime program görevlisi, eğitim görevlisi ve kursiyer olarak katılacakların görevli izinli oldukları süreler içerisinde uçak veya karayolu ile yapacakları yol giderleri, yevmiye ve konaklama ücretleri İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bütçesinin ilgili harcama kaleminden ödenecek.