Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 ayrı branşta 500'ün üzerinde çocuğun katıldığı 'Yaz Spor Okulları' piknik programıyla sona erdi.

Okulların tatile girmesinin ardından düzenlenen yaz spor okulları 2 aylık eğitimin ardından sona erdi. 6- 14 yaş arası öğrenciler için 5 ayrı branşta düzenlenen yaz spor okullarında görevli antrenörler, kursiyer öğrenciler ve velilerin katılımı ile düzenlenen piknikte öğrenciler keyifli zaman geçirdi. İki aydır devam eden yaz spor okulu programında eğlenerek öğrenen öğrenciler, program sonunda gerçekleştirilen piknikte doyasıya eğlendi.

Çocukların tatillerini kötü alışkanlıklardan uzak durarak ve spor yaparak değerlendirmelerinin son derece önemli olduğunu ifade eden Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Çocuklarımız spor yaparak, dolu dolu bir yaz tatili geçirdi. Yaz tatilini boşa geçirmeyerek, spor yapmayı tercih eden ve burada son derece iyi imkanlar içerisinde spor yapan aynı zamanda yeni arkadaşlar edinen öğrencileri kutluyorum. Kurslarımız yeni arkadaşlıklarla da öğrencilerimize sosyalleşme imkanı sağladı. Eğitimlere gösterdikleri ilgi için öğrencilerimiz ve değerli velilerine de şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.