Sakarya Elektrik Perakende Satış AŞ (SEPAŞ), şirkete gitmeden internetten yeni elektrik abone ve abone kapatma hizmeti vermeye başladı. Türkiye’de ilk olduğu belirtilen uygulamadan ilk kez online elektrik aboneliği gerçekleştiren aboneye plaket verildi.

SEPAŞ, kuruma ait web sitesinden abonelik işlemlerinde online uygulamaya geçti. Bu uygulamayla Sepaş Enerji müşterileri, mesken aboneliği işlemlerini online işlemler merkezini kullanarak internet üzerinden yapabiliyor veya aboneliklerini sonlandırılabiliyor. SEPAŞ yöneticisi Suat Ay ve Fatih Temur, online ‘taşınıyorum’ menüsünü ilk kullanan Murat Döker’i işyerinde ziyaret ederek, kendisine tebrik plaketi ve elektronik müzik seti hediye etti. Suat Ay, "Müşteri memnuniyeti için her zaman yenilikçi çözümler sunan kurumumuz online İşlemler Merkezi’ne tüm müşterilerin kolaylıkla ulaşmasını sağlamak amacıyla bu yeni hizmeti mobil aplikasyonlarla da desteklemeye devam edecek." dedi.

Sepaş Enerji müşterisi Murat Döker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle yeni evinin abonelik işlemlerine zaman ayıramadığını dile getirerek, "Kurumun web sayfasındaki online ‘taşınıyorum’ menüsünden bu işlemin yapılabildiğini gördüğümde çok sevindim ve hemen işlemleri bu menüden yaptım. Kuruma gitmeden aboneliğimi hızlı bir şekilde başlattım." şeklinde konuştu.