Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde virajı alamayan otomobil takla atarak dere yatağına uçtu. Olay yerine gelen trafik ekipleri, araç içi ve çevresinde yaptığı incelemenin ardından yola çıkarken kayarak düştü. Polis memurunun yardımına basın mensupları koştu.

Kaza gece 03.20 sıralarında Alaplı Ereğli karayolu Göktepe altı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli'den Alaplı istikametine giden Vedat Sarıoğlu idaresindeki 67 UD 814 plakalı hususi otomobilin virajda direksiyon hakimiyeti kaybolunca takla atmaya başladı. Yoldan çıkan otomobil, yaklaşık 10 metreden dere yatağına uçtu. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Bir polis memuru araç içi ve çevresinde yaralı olup olmadığını inceledikten sonra ekip aracının yanına çıkmak istediği sırada dengesini kaybederek düştü. Yuvarlanarak düşen polis memurunun yardımına basın mensupları yetişti. Yola çıkan polis memuruna sağlık ekipleri müdahale etmek istedi. Ancak polis memuru yaralı olmadığını söyledi.

Trafik polislerinin inceleme yaptığı sırada aracın yanında olmayan ve daha sonra gelen sürücü Vedat Sarıoğlu, kazadan yara almadan kurtulduğunu ve tedavi istemediğini söylemesi üzerine sağlık ekipleri ve trafik polisleri kaza yerinden ayrıldı.