Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, seyir halindeki bir otomobil, dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu kısa sürede yakalandı.

Polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir aracı durdurmaya çalıştı. Aracın dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu peşine düşen polis ekipleri, kısa sürede yakalayarak durdurdu. Otomobilde yapılan incelemede aracın çalıntı olduğu, Y.E.Y. (19) isimli şahsın aracı çaldığı ve olayın şüphelisi olduğu belirlendi. Suçüstü yakalanan Y.E.Y. isimli şahıs gözaltına alındı. Şahsın üst ve otomobilde yapılan aramada bir kurusıkı tabanca ve ekmek bıçağı bulundu. Çalıntı otomobil sahibine teslim edildi. İfadesi alınan Y.E.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Giresun’da meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Giresun İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Yozgat Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerini bilgilendirdi. Olaya karıştığı iddia edilen T.D.(34) isimli şahsın Yozgat’ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. 3 adet laptop ve 500 TL para ile yakalanan şüpheli, gözaltına alındı.