Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler aralıksız olarak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Birçok cadde asfaltla ilk defa tanışırken, bozuk ve yıpranmış yollarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Hatay’ın en gözde ve turistik yerlerinden Hıdırbey, Vakıflı, Yoğunoluk, Eriklikuyu bağlantı yollarında yıpranmış ve çukurlu yolların onarımına başlandı. Hatay'da tarihi açıdan büyük öneme sahip bu güzide yerin hem turistik açıdan hem de burada yaşamlarını sürdüren halk tarafından sağlıklı ve temiz bir yola kavuşturulması için bağlantı yollarında çukur olan yerlere sıcak karışım çalışmaları yapılarak yol iyileştirmesi gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri Eriklikuyu, Batıayaz, Yaylıca bağlantı yollarında 9 kilometrelik bir alana sathi kaplama çalışmalarına da devam ediyor.

En kısa zamanda yolun bakım aşamasının biteceğini bildiren ekipler, çalışmalarına hız kesmeden devam ederek Hatay'ın hiçbir yerinde bakımsız yol kalmayacağını açıkladı.