Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile ilgili iddialar bir türlü sona ermiyor. Göreve geldikten sonra tüm yerel basının ilanlarını kesen Hayrettin Güngör'ün hizmet yapamadığı için çok yoğun eleştiri almaya başlayınca tavır değiştirdiği iddia edildi. 

İddiaya göre yerel basına ilan vermeye başlayan Hayrettin Güngör (Haber46 ilan teklifini reddetmiştir) aynı zamanda haber başına da para ödemeye başladı. 

Kanal Maraş Haber Sitesi Sahibi Mustafa Karaaslan'ın iddiasına göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yerel basına "4 haberimizi yaparsnız, haber başına 500 liradan 2 bin lira verilecek" teklifinde bulundu.

İddiada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından teklif mekubu ve sözleşmelerin yerel gazetecilere gönderildiğive sözleşme imzalatıldığı yer aldı. 

Bu şok eden iddiayla ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü ve Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Yıldız veya Basın Müdürü Atalay Selamet'ten cevap gelmesi durumunda aynen yayınlanacaktır.