İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilen ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Memleket Günleri – Kahramanmaraşlılar Buluşuyor’ etkinliği büyük ilgi görürken, Başkan Hayrettin Güngör'e ise her yer ve platformda tepkiler devam ediyor.

Sosyal medyaadan etkinlikle ilgili bir paylaşım yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e Kahramanmaraşlı bir vatandaş Önsen Köprüsü ile cevap verdi.

Paylaşımında "Kahramanmaraş Tanıtım Günleri için İstanbul’dayız. Edebiyatımızla, şiirimizle, kültürümüzle, lezzetlerimizle, tarihimizle… İstanbul’daki memleket hasreti çeken tüm hemşehrilerimiz ve Kahramanmaraş sevdalıları davetlidir. 26 Haziran Pazar gününe kadar Yeni Kapıdayız." ifadelerini kullanan Başkan güngör'e bir vatandaş şu cevabı verdi.:

"Önsen (imran Kılıç)  köprüsünü de götürseydiniz  sayın başkan! Nede olsa müzelik oldu."

Bilindiği gibi 2021 yılı sonunda 75 milyon liraya bitirilmesi gereken Önsen Köprüsünün hem güncel maliyeti 150 milyon liraya çıkarıldı hem de 6 ay gecikmesine rağmen tamamlanamadı.

hg-onsen