El Ele Yaşam Derneği’nin gönüllü üyeleri ve ihtiyaç sahibi kadınlar, yaptıkları el işi malzemelerinin satışından elde ettikleri geliri, Beylikdüzü Belediyesi ve El Ele Yaşam Derneği’nin açtığı Gıda Bankası’na bağışlıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin faydalandığı Gıda Bankası ise bu ay bin aileye gıda yardımında bulundu.
Beylikdüzü’nde kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla faaliyet gösteren El Ele Yaşam Derneği, anlamlı bir işe daha imzasını attı. Beylicium AVM’nin 3. Katında bulunan derneğin üyeleri ve dar gelirli kadınlar, her gün birçok amaç doğrultusunda bir araya geliyor. Dernek, daha huzurlu ve mutlu bir yaşam için adımlar atıyor, projeler geliştiriyor. Dernek üyelerinin ve ihtiyaç sahibi kadınların yaptıkları el emeği göz nuru birçok oyuncak, bebek, süs eşyası gibi malzemeler satışa sunuluyor. Satıştan elde edilen gelirler ise Beylikdüzü Belediyesi ve El Ele Yaşam Derneği’nin ihtiyaç sahibi ailelerin temel gıda, giysi, kişisel bakım ve temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için kurduğu Gıda Bankası’na bağışlanıyor. Bu projede hem geliri yetersiz olan kadınlar sattıkları ürünlerden pay alıyor hem de gelirin kalan kısmı Gıda Bankası’na aktarılıyor.
Bin Aileye Yardımda Bulunuldu
Gıda Bankası sisteminde, sosyal inceleme sonucu tespit edilen dar gelirli ailelere ulaşılarak yardım ediliyor. Banka yolu ile bu ay tam 1000 aileye gıda yardımında bulunuldu. Dernekte yapılan oyuncak, süs eşyası gibi malzemeleri satın alarak, bağışa katkı sunmak isteyen vatandaşlar, Beylicium AVM’nin 3. Katında yer alan derneğe ulaşabilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0212 872 56 23 NO’lu telefonu arayabilirler.