Kartal Belediyesine bağlı 11 kreşte eğitim gören minikler için Karne Şenliği düzenlendi.
Kartal Belediyesi tarafından Kartal Çarşı içinde bulunan Hamam Sokak’ta düzenlenen şenlikte çocuklar hem karnelerini aldı hem de kurulan etkinlik masalarında eğlenceli bir gün geçirdi. Tüm yıl boyunca edindikleri beceri ve öğrendiklerini karne heyecanı ile birleştiren çocukları Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay yalnız bırakmadı. Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar ile birlikte çocukları kutlayan Okay, velilerle de bir araya geldi.
Kartal Belediyesine bağlı Atalar Merkez, Begüm Yavuz, Kordonboyu, Atalar Şube, Uğur Mumcu, Cumhuriyet 1 ve 2, Hürriyet, Gümüşpınar, Soğanlık Orta Mahalle ve Soğanlık Yeni Mahalle Kreşlerine devam eden minikler, Kartal Belediyesinin düzenlediği Karne Şenliği’nde karnelerine kavuştu. Kreşlere devam eden 620 öğrenci ve velilerinin katıldığı etkinlikte sihirbaz da çocukları eğlendirdi.
Etkinlikte Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay miniklere karnelerini vererek iyi bir tatil dönemi geçirmelerini temenni etti. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Okay, velilerle de sohbet etti. Karnelerini aldıktan sonra yine oyuna dönen çocuklar, sihirbazın yaptığı gösterileri ilgiyle izledi.