Bayraklı Belediyesi, şehit Kağan Kılıç’ın adını Osmangazi Mahallesi’ndeki 8 bin metrekarelik alana yapılacak dev parka verdi.
Bayraklı Belediyesi personellerinden Galip Kılıç’ın oğlu polis memuru Kağan Kılıç, Tunceli’de terör örgütü PKK’nın hain saldırısında şehit düşmüştü. Şehit polisin isminin Osmangazi Mahallesi 567/4 sokaktaki yeni yapılacak parka verilmesi ile ilgili önerge de, Bayraklı Belediyesi meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Meclis kararının ardından çalışmalarını hızlandıran Bayraklı Belediyesi, yeni parkı Bayraklılı şehit Kılıç’ın ismine yakışır halde inşa edecek. Park, 8 bin metrekare alan üzerine kurulacak ve içine yürüyüş yolu, oyun grubu, açık alan spor grubu, oturma ve dinlenme yerleri yapılacak.
Başkan Karabağ sözünü tuttu
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, daha önce şehit polisin adının yaşatılacağını açıklamıştı. Karabağ, şöyle konuştu:
"Osmangazi bölgemizde yeni yapılacak bir parkın adına şehidimizin ismini vereceğimizin sözünü vermiştik. Meclisimizde de geçtiğimiz günlerde bu kararı aldık. Önümüzdeki günlerde parkımızı Şehidimize yakışır şekilde hızla yapacağız. Muhteşem bir görüntüsü olacak. Projeyi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Parkımızın hayırlı olmasını ama şehitlerimizin de son bulmasını diliyoruz” dedi.