Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği tarafından yemekli eğlence programı düzenlendi.

Programa Havza Kaymakamının eşi Sema Tanrısever, Havza Belediye Başkan Vekili Yasemin Şahin, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Şerife Acar Döndür ve çok sayıda Havzalı bayan katıldı. Havza Meslek Yüksekokulu Eğitim Kültür Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Şerife Döndür Acar programın açılış konuşmasında, “Düzenlediğimiz müzik eğlenceli yemeğimize gelen tüm hanımlarımızın kadınlar gününü kutlarız. Gecemize iştirak eden tüm hanımlarımıza hoş geldiniz der teşekkürlerimizi sunarım.” dedi.

Havza Kaymakamının eşi Sema Tanrısever ise kadın dayanışmasının önemine değinerek, “Günümüzde bayanların birbirleri ile dayanışma içerisinde olması daha da önem arz etmekte. Bayanlar artık her platformda daha güçlü bir şekilde sesini duyurmalı.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Havza’da yılın kadını olarak belirlenen Şerife Döndür Acar’a ve diğer iki adaya Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Aydın Kaya, Belediye Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.