Kahramanmaraş'ın en gözde güzellik salonlarından E-Life Estetik ve Güzellik verdiği hizmet kalitesiyle göz doldurdu. E-Life Estetik ve Güzellik firma sahibi Sezgi Kaçmaz kaliteden hiç bir zaman ödün vermeyeceklerini söyledi.

2017 yılının sonunda Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde nezih bir mekan olarak kurulan E-Life Estetik ve Güzellik güzelliğinin kıymetini bielnlerin yeni gözdesi oldu. Son teknoloji ürünü olan en iyi cihazlarla hizmet veren E-Life Estetik ve Güzellik'te iş yerine girenleri beyaz ağırlıklı iç açıcı bir dekorasyon karşılıyor. Geniş ve ferah bir salonda hizmet veren E-life güleryüzlü personeli ve işinin uzmanı çalışanlarıyla beğeni topluyor.

Firmanın sahibi Sezgi Kaçmaz üniversitenin ilgili bölümünden mezun olduğu,  eğitimini aldığı ve uzman olduğu işi yapıyor. Güzellik. E-life estetik ve güzellik merkezinin kurucusu olan Uzm. Estetisyen, uzm. eğitmen Sezgi Kaçmaz Süleyman Demirel Üniversitesi orta düzey yöneticilik ve Beykent Üniversitesi Cilt Bakımı ve Güzellik bölümünden mezun olmuş. Sonrasında 10 yıl kadar İstanbul’da çeşitli hastanelerde medikal estetik ve güzellik birimlerinde görev yapan Sezgi Kaçmaz burada edindiği tecrübelerle Kahramanmaraş’ta yeni bir nefes olma düşüncesiyle E-life Estetik ve Güzelliği kurmuş. Kahramanmaraş’ta en kaliteli cihazlarla ve uygulamalarla yeni bir başlangıç yapan Sezgi Hanım "Beklenildiği gibi ilgi oldukça yüksek oldu. İnsanların beklentilerini iyi biliyoruz. Kalite, hijyen, ilgi ve sonuç odaklı olduğumuz için alınan dönütlerde başarı kaçınılmaz oluyor." dedi..

Kahramanmaraş Güzellik Salonu

"Bu başarının en önemli payının ekibin oldukça özenli seçilmesi ve yetenekli oluşuyla da yakından ilgili" olduğunu söyleyen E-Life Estetik ve Güzellik kurucusu Sezgi Kaçmaz "E-life olarak alınan başarı tecrübe, son teknoloji kaliteli cihazlar ve uzman ekibin kombinasyonuyla sentezlenmiştir. İlk hedefimiz her zaman dile getirdiğimiz üzere başarı odaklı olmak ve sektörü üst çıtalara yükseltmektir. Bu doğrultuda Sütçü imam üniversitesinde bölümümüzün açılması için oldukça fazla özveri gösteriyoruz ve eğitimini almış, yetişmiş insan sayısının fazlalaşmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraş Güzellik Salonu

E-LİFE ESTETİK VE GÜZELLİK FOTO GALERİ

E-LİFE ESTETİK GÜZELLİK HİZMET ALANLARI

Lazer epilasyon

Bölgesel zayıflama (LPG ENDORMOLOJİ VE ELEKTRO SİMÜLASYON) uygulamaları ve diyetisyen

Mobilift uygulaması (ameliyatsız yüz germe işlemi)

Reformer pilates

Cilt bakım ünitesi klasik bakımlar, aquapeel bakımlar, dermepen, dermaroller, antiagaing bakımlar, leke bakımları. Sivilce-akne bakımları

Medikal el ayak bakımları batık tırnak diyabet ayak nazır vs

Kalıcı makyaj uygulamaları

Medikal masajlar

FİRMA WEB SİTESİ: http://www.e-lifeguzellik.com.tr

Haydar Bey Mahallesi, 41/A, Yirmiikigün Mah. Şehit Polis Ali Mülazımoğlu Cad. No:, 46050 Onikişubat/Kahramanmaraş

Tel: 0344 502 26 26    GSM: 0537 264 63 13