Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas istifa konusunda yönetimin alacağı karara saygılı olacağını söyledi.

Kafkas, 2-1 kaybettikleri Mersin İdmanyurdu karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada oyunun kontrolleri altında iken iki tane bireysel hatadan gol yediklerini bununda kendilerine oyunun genelinde pahalıya mal olduğunu söyledi.

Oyunun kontrolü kendilerinde iken hızlı hücum yapmak istediklerini ifade eden Kafkas, "Bunun belli bölümlerinde başarılı olduk. Belli bölümlerinde olamadık. Hücum yapabilmek için hızlı da düşünmek lazım. Zaman zaman bunu becerdik zaman zaman beceremedik. Mersin İdmanyurdu takımını tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kafkas bir basın mensubunun istifa edip etmeyeceği yönündeki sorusu üzerine ise "Bunun sorumlusunun ben olduğumu daha öncede ifade etmiştim. Biliyorsunuz istifa tek taraflı müessese değil. Sorumluluğu taşıyabilecek cesarette, yürekteyiz. Yönetim kurulu ne karar alırsa ona da saygı duyarım. Sorun olmaz bizde. Daha önce kulübün önünü açmak için böyle bir karar almıştım." ifadelerini kullandı.