Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği “İlçemde İftar Var” etkinliği, ilçe ilçe vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Toplumsal dayanışmayı artırmayı hedefleyen organizasyon, bu yıl da yoğun ilgi görüyor.
Programın ikinci etabı Afşin’de gerçekleştirilecek. 1 Mart Pazar günü Pamira Düğün Salonu’nda kurulacak iftar sofralarında yüzlerce kişi bir araya gelerek oruçlarını aynı anda açacak.
Ramazan’ın manevi ruhunu yansıtan organizasyon yalnızca bir iftar yemeği değil; gönüllerin birleştiği sosyal bir buluşma niteliği taşıyor. Katılımcılar hem birlikte iftar yapacak hem de Ramazan’a özel etkinliklerle anlamlı bir akşam geçirecek.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, programın Ramazan ayı boyunca farklı ilçelerde sürdürüleceği belirtilirken tüm vatandaşlara açık davet yapıldı.




