Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nın üçüncü günü, "Aileler Yarışıyor" etkinliği ve açık hava sinemasında gösterilen "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmiyle binlerce ziyaretçiye unutulmaz bir akşam yaşattı.

KAFUM'da Aileler Kıyasıya Yarıştı

KAFUM Fuar Alanı'nda düzenlenen gecenin ilk programında tiyatro ve sinema oyuncusu Osman Doğan'ın sunumuyla gerçekleştirilen "Aileler Yarışıyor" etkinliği büyük ilgi gördü.

Sahneye çıkan aileler, eğlenceli etaplarda hem bilgilerini hem de takım ruhlarını ortaya koyarken, yarışma boyunca kahkaha dolu anlar yaşandı. Yarışmacılar izleyicilerin alkışlarıyla desteklenirken fuar alanında renkli görüntüler oluştu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nden Yeni Akademik Atama
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nden Yeni Akademik Atama
İçeriği Görüntüle

Ağustos Fuarı 3. Gün (2)-1

Yeşilçam Açık Havada Yeniden Hayat Buldu

Yarışmanın ardından KAFUM bu kez açık hava sinemasına dönüştü. Türk sinemasının unutulmaz yapımlarından "Selvi Boylum Al Yazmalım", yıldızların altında kurulan dev ekranda vatandaşlarla buluştu.

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta oyuncu Kadir İnanır anısına "Ustaya Saygı" temasıyla gerçekleştirilen gösterim, her yaştan izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

Ağustos Fuarı 3. Gün (11)

Vatandaşlardan Tam Not

Etkinliklere katılan vatandaşlar, ücretsiz kültür ve sanat programlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Ağustos Fuarı'nın ay boyunca konserler, tiyatrolar, çocuk etkinlikleri ve açık hava sinemalarıyla devam edeceği belirtildi.