GÜNCEL

Kahramanmaraş AKP Heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Şehrin Durumunu İletti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini kabul ederek, şehrin güncel durumu hakkında bilgi aldı.

Abone Ol

Ziyarete AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile belediye başkanları katıldı.

Heyet, 6 Şubat depremlerinin ardından şehirdeki güncel durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kahramanmaraş'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu. Güngör, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kabulleriyle; Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla Kahramanmaraş heyeti olarak şehrimizin güncel durumunu arz ettik. Zât-ı devletlerine şehrimize gösterdikleri teveccüh için şükranlarımızı arz ediyoruz" şeklinde konuştu. Heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehrin ihtiyaçları ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu.