Kahramanmaraş Doğa Koleji başarıya doymuyor. Şehrin eğitimine büyük katkı sağlayan ve kurulduğu günden bu yana büyük başarılar elde eden Kahramanmaraş Doğa Koleji LGS ve YKS'de elde ettiği başarılarla da göz doldurdu.

 Kahramanmaraş Doğa Koleji Ortaokul kademesi LGS’nin açıklanmasıyla TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ tescillendi. 8.sınıf öğrencisi Osman SINIR LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si oldu. 

WhatsApp Image 2022-07-22 at 18.28.50 (1)

Ortaokul Müdürü Esra Ağırgötüren, “Uzun ve yorucu bir yıl geçirdik. Ortaokul kademesi öğretmenlerimin emekleri yadsınamaz. Doğa Kolejinde öğrencilerimiz hem sosyal hem de akademik boyutta kendi yetenekleri ve ilgileri ölçüsünde öz düzenleme bilgisi kazanarak her kulvarda başarı çıtasını daha da yükselttiler. Bu süreçte bizlere her zaman destek veren ve bizlerin yanında olan kıymetli velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İLK 10 BİNDE 19 ÖĞRENCİ

18 Temmuz’da YKS’nin açıklanmasıyla Doğa Kolejinden başarı üstüne başarı haberleri geldi. Doğa Koleji öğrencileri Ahmet Batuhan Erdağ TÜRKİYE 95.si; Ahmet Hakan GÖKŞENLİ TÜRKİYE 376.sı; Abdülkadir GÜVENÇ TÜRKİYE 731.si oldu.

WhatsApp Image 2022-07-22 at 18.28.48

Doğa Kolejinden YKS'de ilk binde 3 öğrenci; ilk 5 binde 11 öğrenci, ilk 10 binde 19 öğrenci, ilk 20 binde 23 öğrenci; ilk 30 binde 40 öğrenci yer aldı.

Lise Müdürü Arzu Düzgün, “Uzun soluklu bir sürecin sonunda güzel haberler bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizle gurur duyduk. Öğretmenlerimizin özverileri, velilerimizin desteği ve öğrencilerimizin bizlere inancı sonunda başarı ve mutluluğu getirdi. Ortada emek varsa başarı da doğal olarak geliyor. Lise kademesi olarak onure olduk. Gençlerimizin yolları ve bahtları açık olsun.” dedi.

WhatsApp Image 2022-07-22 at 18.28.50

Adana, Gaziantep, Kayseri ve Kahramanmaraş Doğa Koleji Yönetim Kurulu başkanı Uzm. Dr. Halil GÜRSOY, “2018’de başlayan eğitim kulvarımın her geçen yıl başarılarla taçlanması beni gerecekten mutlu ediyor. LGS’de Adana ve Kahramanmaraş Kampüslerimizden 500 tam puan alarak TÜRKİYE BİRİNCİSİ olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. YKS’nin açıklanmasıyla gelen TÜRKİYE DERECELERİ mutluluğumuzu daha da arttırdı. Ortada bir emek ve gayret var şüphesiz. Tüm ekip arkadaşlarımı yürekten kutluyor, ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hep birlikte azimle ve kararlılıkla daha iyiye, daha güzele ve nice başarılara…”  ifadeelerini kullandı.