Kahramanmaraş'ta feci trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Onikişubat İlçesi Kuzey Çevre Yolu Toki Konutları civarında yola fırlayan topu almak isteyen 16-17 yaşındaki bir gence otomobil çarptı.

Kazanın etkisiyle fırlayan gencin hayatını kaybettiği öğrenildi. TOKİ Konutlarında oturduğu öğrenilen gencin ölümü üzerine çevrede oturan pek çok kişi bu yolda aşırı hız yapıldığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Haber Merkezimize ulaşan bir okuyucumuz "Adı çevre yolu ama mahalle arasında kalmış otomobiller, kamyonetler adeta hız güzergahı. 120.km hatta 140.km. hıza kadar çıkıyorlar. Hafriyat kamyonları da çok hızlı geçiyor. Ne ışık var ne hız levhası var nede trafik radar uygulaması var. Tamamen başıboş bir yol trafiği var. " ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

photo1656001719

GÜNCELLEME

 Kahramanmaraş’ta yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki gence otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.  
Edinilen bilgiye göre, Onikişubat İlçesi Kuzey-Çevre yoku üzerinde saat 17.30 sıralarında E.A yönetimindeki 34 DOC 386 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen 16 yaşındaki D.A.S’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle D.A.S olay yerinde hayatını kaybederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

kza-kcy