Kahramanmaraş AFAD İl Müdürü değişti. Mustafa Gültekin’in yerine daha önce Erzurum’da görev yapan Zafer Özcan getirildi.

Kahramanmaraş Valiliği İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü’nde görev değişimi yapıldı. Erzurum Afet ve Acil Durum Arama Kurtarma Birlik Müdürü Zafer Özcan Kahramanmaraş'a atandı.

Zafer Özcan Kimdir?

1975 Erzurum Doğumlu olan Zafer ÖZCAN  Ocak 2000 de Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünde Arama ve Kurtarma Teknisyeni olarak göreve başlamış olup ağır vasıta ehliyeti olması nedeniyle Valilik Oluru ile uzun süre arama ve kurtarma teknisyenliği ile birlikte kurumda Teknik işler ve Ulaştırma Birim Amirliğinde ağır vasıta şoförlüğü yapmıştır, ilerleyen yıllarda Arama ve Kurtarma Birim Amirliğine bağlı olarak Köpek eğitim uzmanlığı  yapmış ve  2011 yılında görevde yükselme imtihanını başarıyla kazanıp Sivil Savunma Uzmanı olarak atanmıştır 2011-2015 yılları arasında Arama ve Kurtarma Birim Amirliği görevini başarıyla yürütmüştür.6525 Sayılı kanun  ile Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü kadroları kapanmış ve Afet ve Acil durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü Kurulmasıyla Erzurum Valilik Makamının oluru ile 05/03/2014 tarihinde Erzurum Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğüne atanmış bulunmaktadır.

İki çocuk babası olan Zafer ÖZCAN Erzurum Atatürk Üniversitesi Otomotiv ve İşletme Bölümü mezunu olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.