Kahramanmaraş’ta etkisini sürdüren soğuk hava ve don riskine karşı Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent genelinde yoğun bir mücadele yürütüyor.

Osmaniye Kadirli’de Sel Felaketi: Bülbül Deresi Taştı, Araç İçindeki 2 Kişi Can Verdi!
Osmaniye Kadirli’de Sel Felaketi: Bülbül Deresi Taştı, Araç İçindeki 2 Kişi Can Verdi!
İçeriği Görüntüle

Kar Küreme (16)

Ulaşımda ve günlük yaşamda olumsuzluk yaşanmaması amacıyla ana yollar başta olmak üzere birçok noktada tuzlama ve solüsyon uygulamaları aralıksız devam ediyor.

Kar Küreme (8) (1)-1

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ile Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda; cadde, bulvar ve sokaklarda buzlanmaya karşı önleyici müdahaleler gerçekleştiriliyor.

Kar Küreme (5) (1)

Özellikle gece saatlerinde artan don riskine karşı ekipler sahada aktif olarak görev alıyor.

Kar Küreme (3) (3)

Mahalle araları, hastane güzergâhları, okul çevreleri ve yoğun kullanılan ana arterler öncelikli olarak ele alınırken, ekiplerin hava koşullarını anlık takip ederek çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Kar Küreme (7) (2)