Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, balık tutmak için gittiği Kesik Baraj Göleti’nde kaybolan emekli polis Faruk Seringeç, yapılan arama çalışmalarının ardından ölü bulundu.
Gölette Kayboldu, Arama Çalışmaları Başladı
Edinilen bilgiye göre, emekli polis Faruk Seringeç ve arkadaşı akşam saatlerinde gölete balık tutmak için gitti. Bir süre sonra arkadaşının yanından ayrılan Seringeç’ten haber alınamayınca durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.
Geniş Çaplı Arama Kurtarma Operasyonu
İhbar üzerine jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Gölet ve çevresinde yapılan aramalarda itfaiyenin dalgıç ekipleri görev aldı. Arama çalışmaları yaklaşık bir saat sürdü ve Seringeç’in cansız bedenine ulaşıldı.
Cenaze Adli Tıp Kurumuna Kaldırıldı
Olay yerindeki ilk incelemelerin ardından Faruk Seringeç’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





