Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kavlaklı ve Kazım Karabekir mahalleleri ile Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yaklaşık 2 kilometrelik yolda asfalt çalışması yürütüyor. EXPO’dan başlayarak bölgedeki yerleşim alanlarına ve sanayi bölgesine bağlantı sağlayan güzergâhta, kilit parke kaplama kaldırılarak yol asfaltla buluşturuluyor.

Kavlaklı Asfalt5

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in öncülüğünde devam eden asfalt seferberliği kapsamında çalışmalar, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Kahramanmaraş Elbistan'a Yarım Milyar Liralık Ulaşım Müjdesi! 14 Cadde Sıfırdan Yapılıyor
Kahramanmaraş Elbistan'a Yarım Milyar Liralık Ulaşım Müjdesi! 14 Cadde Sıfırdan Yapılıyor
İçeriği Görüntüle

Kavlaklı Asfalt3

Kilit Parke Kaplama Yerini Asfalta Bırakıyor

Yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki güzergâhın mevcut durumda kilit parke kaplı olan bölümünde yenileme çalışmaları yapılıyor. Asfalt serimiyle yolun kullanım standardının yükseltilmesi, sürüş konforunun artırılması ve ulaşımın daha güvenli hale getirilmesi amaçlanıyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte sürücülerin güzergâhı daha rahat kullanması hedefleniyor.

Kavlaklı Asfalt1

Mahalleler ve Sanayi Bölgesinin Ulaşımı Rahatlayacak

EXPO’dan Kavlaklı ve Kazım Karabekir mahallelerine, ayrıca Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşım sağlayan yol, yerleşim alanlarıyla sanayi bölgesi arasındaki bağlantı açısından önem taşıyor. Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü asfalt çalışmasıyla bölgedeki ulaşım konforunun artırılması ve yol altyapısının iyileştirilmesi hedefleniyor.