Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanması için gerçekleştirdikleri operasyonlarda bir dizi başarılı sonuç elde etti. Yapılan çalışmalar neticesinde, çeşitli suçlardan aranan toplamda on bir şahıs gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta Jandarma, 6 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirdi! Kahramanmaraş'ta Jandarma, 6 Ton Kaçak Tütün Ele Geçirdi!

Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT Timlerince gerçekleştirilen operasyonlarda, 29 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B. adlı şahısın yakalandığı öğrenildi. Ayrıca, "Bıçak veya Diğer Aletleri İzinsiz Olarak Satma, Satın Alma, Taşıma veya Bulundurma" suçundan aranan C.Ö. ve "Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma" suçundan aranan M.A. da operasyonlar sonucunda gözaltına alındı.

Diğer yandan Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan aranan M.Ü. ile Onikişubat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Silahla Tehdit" ve "Kadına Karşı Basit Yaralama" suçlarından aranan şahısların da yakalandığı bildirildi. Türkoğlu, Ekinözü ve Afşin ilçelerinde de farklı suçlardan aranan şahısların yakalandığı ifade edildi. Jandarma ekiplerinin halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarına devam edildiği vurgulandı.