Kahramanmaraş'ta Afet Konutlarının İnşaatında Korkutan Yangın! Kahramanmaraş'ta Afet Konutlarının İnşaatında Korkutan Yangın!

Türkiye genelindeki 41 ilde eş zamanlı düzenlenen Narkogüç-41 operasyonu kapsamında, toplamda 1 ton 480 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi ve 418 zehir taciri ile sokak satıcısı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun gençleri ve toplumu zehirleyen uyuşturucu tacirlerine karşı yapıldığını vurgulayarak, güvenlik güçlerinin her an takipte olduğunu belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen operasyonlara 41 ilde 354 ekip, 1225 personel, 4 hava aracı ve 22 narkotik detektör köpeği katıldı. Operasyonlar neticesinde 1 ton 480 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 418 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalanarak hukuki işlemlere tabi tutuldu.

Operasyonlar Nevşehir, Balıkesir, Amasya, Tekirdağ, Adana, Samsun, Bursa, Kırklareli, Osmaniye, Bitlis, Ankara, Gaziantep, Erzurum, Muğla, Sivas, İzmir, Yalova, Siirt, Antalya, Denizli, İstanbul, Kayseri, Mersin, Sakarya, Batman, Kocaeli, Düzce, Kilis, Van, Trabzon, Hatay, Bilecik, Zonguldak, Karabük, Isparta, Şanlıurfa, Uşak, Aydın, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Burdur olmak üzere 41 ilde gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonun genel güvenliğin sağlanması ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla gerçekleştirildiğini ifade ederek, halkın güvenliği için her türlü önlemin alınacağının altını çizdi.