Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Elbistan Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 12–13 Kasım 2025 tarihlerinde düzenledikleri operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vurdu.

İki gün süren eş zamanlı operasyonlarda, suçüstü yakalanan toplam 9 şüphelinin üzerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda metamfetamin, sentetik kannabinoid (bonzai) ve Captagon haplar ele geçirildi.

Kahramanmaraş’ta Jandarma 51 Suçluyu Yakaladı!
Kahramanmaraş’ta Jandarma 51 Suçluyu Yakaladı!
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 11 17 At 13.59.43

Toplamda 32,42 gram metamfetamin, 10 gramdan fazla sentetik kannabinoid türevi madde ve 5 adet Captagon hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan 9 şüpheliden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ticaretine karşı kararlılıkla mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.