Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesine yönelik özel bir program hazırlanması için talimat verdi. Planlamaya göre, Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 11 kenti etkileyen depremlerin birinci yılında 6-9 Şubat tarihlerini deprem bölgesine ayıracak. Bu süre zarfında depremzedelerle bir araya gelinerek, yaşanan sorunlara çözüm bulunması hedefleniyor.

Programın bir parçası olarak, tamamlanan deprem konutlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı bir törenle hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Yeniden Refah Adayı Akpınar, Necati Okay'ı Geçti! Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Yeniden Refah Adayı Akpınar, Necati Okay'ı Geçti!

AK Parti'nin Yerel Seçim Beyannamesi Çalışmalarına Hız Verildi

AK Parti, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın liderliğinde "Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik" adlı yerel seçim beyannamesinin çalışmalarına hız verdi. Beyannamenin tamamlanması için 15 Ocak'ta yapılacak aday tanıtım toplantısına yetiştirilmesi amaçlanıyor. Çevre, Şehir ve Kültür, Yerel Yönetimler ve Sosyal Politikalar başkanlıkları gibi ilgili birimlerden beyannamenin alanlarını içeren bölümlerin tamamlanması istendi. Yarına kadar beklenen veriler, birleştirilerek beyannamenin final halini alacak. Beyannamede özellikle katılımcı belediyecilik, hizmet, icraat ve çevre belediyeciliği, kültür ve sanat belediyeciliği, sosyal belediyecilik ve güvenli şehirler vurgusu yapılıyor.