Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Yirmiikigün Mahallesi'nde meydana gelen kazada, hafif ticari aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, kontrolden çıkarak yan yattı. Kaza sırasında araçta bulunan sürücü yaralandı.

Kahramanmaraş'ta Evinin Bahçesinde Yasa Dışı Kenevir Yetiştirdi Yakalandı! Kahramanmaraş'ta Evinin Bahçesinde Yasa Dışı Kenevir Yetiştirdi Yakalandı!

Vatandaşların Duyarlılığı

Çevredeki vatandaşlar kazayı görerek hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti.

Whatsapp Image 2024 06 08 At 00.01.48 (1)

Yetkililerden Uyarı

Kaza sonrası yol güvenliği sağlandı ve aracın kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha çağrıda bulundu.

Trafikte Güvenlik Önlemleri

Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları, hız limitlerine uymaları ve direksiyon başında dikkatlerini dağıtabilecek durumlardan kaçınmaları önemlidir. Yetkililer, özellikle yoğun trafikte ve dar yollarda dikkatli sürüşün önemini vurguladı.