Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun gereği su abonelerine, ait su ve atıksu borçlarını yapılandırma fırsatı sunuldu.
Bu kapsamda Kars Belediyesi İşletme ve İştiraklar Müdürlüğü’ne su borcu olan vatandaşlar borçlarını yapılandırarak ödeme kolaylığından yararlanmaları istendi.
Vatandaşların mağdur olmamaları için mutlaka bu yasadan faydalanması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, su borçlarında faiz affında son günün 25 Kasım 2016 Cuma günü olduğunu belirtti.
Vatandaşı yakından ilgilendiren su borçlarına faiz affında Son gün 25 Kasım. Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı yapılandırma yasası tam bir fırsat olduğuna dikkat çekilirken, konuyla ilgili olarak Kars Kars Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun Çerçevesinde Kars Belediyesi’nde de vatandaşların borçlarında faiz indirimi çalışmaları son hızla devam ediyor. Su borçlarında faiz affı vatandaşlarımız için kaçırılmayacak bir fırsattır,bu imkanı iyi değerlendirsinler. su işleri ile ilgili yapacakları yapılandırmalar için İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne gelmeleri yeterlidir. Personellerimiz gerekli kolaylığı göstereceklerdir.Son gün 25 Kasım olan yapılandırma fırsatını kaçırmayın” denildi.
8IÇ-AA-Y)