Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler günü etkinliğinde bu yıl şehit anneleri ve şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.
Havuzlu Bahçe Tesislerinde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş’in eşi Neriman Ekeş, tüm annelerin anneler günü kutlayarak başladığı konuşmasında, “Bütün bir yıl boyunca kutlanan özel günler içinde en anlamlısı anneler günü. Allah hiç bir Anne ve Baba’ya evlat acısı göstermesin, sevgi, şefkat ve merhamet timsali olan tüm annelerin başta şehit anneleri olmak üzere anneler gününü kutluyor, okutacağımız Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif’in evladını vatana adamış aziz anaya ve vatan için en kutsal varlığını canını veren yiğit şehitlerimize gönderiyoruz.” dedi.
Anneler günü etkinliğine; Kaymakam Murat Gökoğlu’nun eşi Esma Gökoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Dinç’in eşi Zehra Dinç, İlçe Emniyet Amiri Zekeriya Yıldırım’ın eşi Zehra Yıldırım, siyasi parti temsilci bayanlar ve çok sayıda davetli katıldı.