Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’den Ramazan Bayramı sonrasında yaptığı açıklamasında, "Bizler bayram demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden "Kayseri’de hemşerilerimizle Ramazan Bayram coşkusunu hep birlikte yaşadık. Paylaşmanın ayrı bir mutluluğunu, sevincini hep beraber kutladık" dediği açıklamasında, "Kayserili hemşerilerimiz inşallah bundan sonrada bu coşkuyu hep hissederler vatandaşlarımızın her günü bayram coşkusu içinde geçer" ifadesinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Ramazan Bayramını dolu dolu kutladıklarını ifade ederek "İnşallah vatandaşlarımızın her günü bayram coşkusu içerisinde geçer" dedi. Özden, Kayseri’de sakin ve huzurlu bir bayram geçirdiklerini belirterek, "Bayramda hem ailelerimizle, hem vatandaşlarımızla, hem de partililerimizle huzurlu bir bayram geçirdik. Çok şükür Ramazan bayramını dolu dolu kutladık. Ramazan bereketini yaşadık. Her günü ramazan bilerek çalışmalarımıza bundan sonrada devam edeceğiz. Ak Parti İl teşkilatı olarak çalışıyoruz, vatandaşlarımızın istek ve dileklerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu çalışma tempomuz her geçen gün artarak devam ediyor. Bizler vatandaşlarımız için buradayız. Çalışmalarımıza il ve ilçe teşkilatlarımız olarak devam edeceğiz" diye konuştu.