Cumhuriyet Meydanı’nda günlerdir devam eden demokrasi nöbetini ailesiyle birlikte aralıksız sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanmaya devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar’a 80 yaşındaki Nadide Yamaç’ın duası dikkat çekti.
Nadide Yamaç, Başkan Çolakbayrakdar’a hitaben “İlk günden beri yanımızda olduğunuz için Allah razı olsun. Allah size güç kuvvet sağlık versin. Başımızdan eksik etmesin. Her gün sizin için Allah’a dua ediyorum.” dedi. Başkan Çolakbayrakdar ise “Asıl sizlerden Allah razı olsun. Biz her zaman sizler için varız. ” cevabını verdi.
Gündüz mesaide gece demokrasi nöbetinde olan Başkan Çolakbayrakdar, Cumhuriyet Meydanı’nda genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle her kesim tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Vatandaşların yanlarına bağdaş kurarak oturan Başkan Çolakbayrakdar, ikram edilen çayları içti.
Vatandaşların sevgi çemberinde kalan Başkan Çolakbayrakdar, ailesiyle birlikte demokrasi nöbeti tutan bir bebeği de kucağına alarak sevdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme isteklerini de yerine getirdi. Başkan Çolakbayrakdar, mesai gözetmeden hizmet veren Emniyet Teşkilatı Mensuplarına ve gazetecilere teşekkür ederek tatlı ikram etti. Kayserililerin gönlünde taht kuran Başkan Çolakbayrakdar, milli irade nöbeti tutan binlerce vatansevere kendi elleriyle sandviç, çorba, ekmek, su, limonata ikramında bulundu.
Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek alanı, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getiriyor.