Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, demokrasi nöbetinin 20. günüde de meydanları boş bırakmayarak vatandaşlarla birlikte olmaya, Türkiye’nin geleceği için nöbet tutmaya devam etti.
Ülkenin tüm şehirlerinde olduğu gibi Kayseri’de de binlerce vatandaş bir arada en içten, en samimi şekilde demokrasi nöbetini tutuyor. Vatanına kem gözle bakacak tüm şer odaklarına, ülkelerinin sahipsiz olmadığını en kararlı şekilde gösteriyor.
Nöbetin 20. gününde de meydanda yerini alarak vatandaşlardaki coşkuya ortak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirten Başka Çolakbayrakdar, “Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile meydanlardayız ve işaret ettiği üzere 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı’da taçlandırılacak “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile nöbetimizi sonlandıracağız. Demokrasi nöbetlerinde aslında bu milleti kimsenin yıkamayacağını, bu ülkeyi hiçbir şer odağının parçalayamayacağını en güzel şekilde gördük. Bu manzara elbette bizleri gururlandırırken, kem gözlere de korku salmaktadır. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi daha güzel günlere taşımak işin hep birlikte çalışacağız ve tüm güzellikleri hep birlikte yaşayacağız.” şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar Demokrasi nöbeti bitene kadar gerek ailesi gerekse Belediye ekipleriyle meydanda olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.