Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen ’Euro Cup’ta 4 spor dalında dereceye giren 18 öğrenciye düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Prof. Dr. Ahmet Bilge Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Aydınlıkevler Anadolu Lisesi halk oyunları takımının gösterileri ile devam eden ödül töreninde konuşan ERÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç Dr. Yahya Polat, "Üniversite olarak ülkemizde ve ülkemizdeki tüm üniversitelere baktığımızda ilk defa düzenlenen bir organizasyonu sürdürüyoruz. Bu organizasyona gelen tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Euro Cup organizasyonu dağ bisikleti, yamaç paraşütü, Oryantirik ve dağ koşusundan oluşan ekstrem açık hava sporları haline gelmiştir. Şehrimiz çok zengin coğrafi şartlara ve güçlü organizasyon yeteneğine sahiptir. Bu etkili güçler bir araya geldiğinde spora ve sporcuya verilen destek, organizasyon kalitesi her geçen gün artmaktadır." ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından, oryantirik, dağ bisikleti, yamaç paraşütü ve dağ koşusu branşlarında dereceye giren 18 öğrenciye ödülleri verildi.