Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen iftarda Büyükşehir Belediyesi’nin park-bahçe ve otobüs işletmesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik, Ramazan ayı vesilesiyle toplumun tüm kesimleriyle bir araya geldiğini belirtti ve paylaşmaya vurgu yaptı.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’ndeki iftara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, salondaki tüm masaları tek tek gezerek katılımcılarla selamlaştı. Büyükşehir Belediyesi çalışanları iftara aileleriyle birlikte katıldı. Başkan Mustafa Çelik, masaları gezerek hal hatır sordu, sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik her zaman olduğu gibi çocuklarla da yakından ilgilindi ve tatile girdikleri şu dönemde karneleriyle ilgili sorular sordu.
İftar öncesi yaptığı konuşmada paylaşmaya vurgu yapan Başkan Mustafa Çelik, "Paylaştıkça huzurun, mutluluğun ve maddi imkanların arttığına inanan bir dinin mensuplarıyız. Aynı şekilde paylaştıkça da kederimizin ve üzüntümüzün azaldığının bilincindeyiz. Ramazan ayının başından bu yana Huzurevi sakinleri, sevgi evlerinde kalan çocuklar, ilimizdeki sığınmacılar gibi tolumun farklı kesimleriyle iftarda bir arada olduk. Ramazan ve iftarın güzelliğini paylaştık. Beni en çok mutlu eden iftarlardan birisi de mesai arkadaşlarımla bir arada olmaktı. Gece gündüz, sıcak soğuk demeden bizlerle birlikte canla başla çalışıyorsunuz. Vatandaşlarımıza iyi hizmet götürüyorsak sizlerin sayesinde oluyor. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum." dedi.