Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen terör saldırısını nefretle kınadı.
Atatürk Havalimanı’nda yaşanan canlı bomba saldırısı nedeniyle duydukları üzüntünün çok büyük olduğunu kaydeden Başkan Boydak, “Meydana gelen saldırılar, terörizmin dehşet verici yüzünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir” dedi.
İnsanlıktan nasibini almamış terör odaklarına en güzel cevabın, milli değerlerimize ve ülkemizin bütünlüğüne sahip çıkarak verileceğini belirten Başkan Boydak, “Şimdi birlik olma zamanı. Millet olarak, siyasi iradesiyle, askeriyle, güvenlik güçleriyle, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içinde hareket etme zamanı” dedi.
Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik terör saldırılarını ve terörizme arka çıkan iç ve dış mihrakları nefretle kınadıklarını açıklayan Başkan Boydak, Kayseri Sanayi Odası Yönetimi ve üyeleri adına saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, Türk halkına ve hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve sabırlar diledi.