Kayseri’nin Sarız ilçesinde, hemen hemen her gün vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, ilçede yapılacak TOKİ konutları için de bilgilendirme toplantısı yaptı.

Belediye Lokali'nde yapılan toplantıda esnafın ve vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Eroğlu, ilçedeki konut sıkıntısını çözmeyi amaçladıklarını anlattı. Başkan Ömer Faruk Eroğlu, yapılacak 110 konut için ödeme şartları hakkında bilgiler verdi. Toplantıya, sivil toplum kuruluşları başkanları, belediye meclis üyeleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Başkan Faruk Eroğlu, İlçedeki konut sorununu elbirliği ile çözeceklerini bildirdi. Yapılacak konutların ilçedeki konut sıkıntıyı gidereceğini anlatan Eroğlu, katılımcılara teşekkür etti. Başkan Ömer Faruk Eroğlu, İlçenin ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi konusunda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

BİLGİLENDİRME KOMİSYONU KURULDU

Belediye bünyesinde TOKİ bilgilendirme komisyonu kuruldu. Kayseri’nin tek CHP’li İlçe Belediye Başkanı olan Ömer Faruk Eroğlu, İlçeye yaptığı başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Belediye bünyesinde TOKİ izleme komisyonu kurulmasını sağladı. Başkan Eroğlu, Kurulan bu komisyon üyelerinin başlıca görevlerinin TOKİ’yle ilgili bilgileri ve gelişmeleri ilçedeki konut ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek onları bilgilendireceklerini söyledi.