Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, 23 farklı branşta açılan Yaz Spor Okullarına öğrencilerin kayıt yaptırılabileceğini söyledi.
İl Müdürü Remzi Arkaltı, 5-18 yaş arasındaki gençlere atletizm, badminton, basketbol, bocce, bedensel engelliler, dart, jimnastik, futbol, güreş, görme engelliler, hentbol, işitme engelliler, judo, karate, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, vücut geliştirme fıtness, bilek güreşi ve yüzme olmak üzere toplam 23 farklı branşta açılan Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırabileceğini ifade etti. Arkaltı, İl Spor Merkezlerinin vermiş olduğu kaliteli eğitim ile il merkezi ve ilçelerinde artık bir marka haline geldiğinin altını çizerek, “Spor Teşkilatımızın 78. yıldönümünü gurur içinde kutlarken, Ülke olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi yerlere gelmeleri sağlamak en temel görevimizdir. Yaz spor okullarımız çocuklarımıza iyi bir ahlak ile güçlü karakter ve gelecekte ulusal, uluslararası şampiyonlar yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Bu kapsamda ve bu bilinç doğrultusunda il spor merkezleri yaz spor okullarımızda bu yıl toplam 23 branş altında 30 antrenör eşliğinde 5 - 18 yaş arası tüm yavrularımıza eğitim verilecektir. İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarımızın verimli işleyişini sürdürmesinde ilgi ve alakasını esirgemeyen siz değerli velilerimize teşekkür ediyor, katılacak olan tüm çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Arkaltı, "Ücretsiz Yaz Spor Okullarına müracaatlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor servisinde yapılmaktadır” dedi.