Belle Hadid'in stil danışmanı Cannes'a damga vuran ve hakkındaki tartışmalar bitmeyen Alexandre Vauthier imzalı kırmızı elbisenin sırrını açıkladı.
69. Cannes Film Festivali'nde düzenlenen The Unknown Girl'ün (Bilinmeyen Kız) galasında tercih ettiği Alexandre Vauthier imzası taşıyan kırmızı ipek elbisesiyle kırmızı halıya damga vuran; Rita Ora'yı taklit etmekle, Izabel Goulart ile de aynı tercihi yapmakla suçlanan Bella Hadid'in stil danışmanı Elizabeth Sulcer konuya açıklık getirdi. Daily Mail'in haberine göre; 19 yaşındaki modelin danışmanı Sulcer elbiseyli ilgili şu detayları verdi:

"Hadid, kırmızı halıya adımını atar atmaz kimse gözlerini ondan alamadı. Elbise güzel olduğu kadar riskli görünüyordu ancak gerçek öyle değil.Herhangi bir soruna yol açmaması için elbisenin içinde aynı renkte ipek bir iç çamaşırı dikildi. Bella ve Alexandre Vauthier ile birlikte elbise üzerinde çok çalıştık. Amacımız güzel ve ikonik bir elbise yaratmaktı.

Belle Hadid kimdir?

Gigi, Bella ve Anwar üç kardeşler. İlk bakışta ünlü oyuncu Jennifer Lawrance’ı andıran, 1996 Los Angeles doğumlu Bella, üç kardeşin ortancası. Anneleri ise eski model olan Yolanda Foster Amerika’nın ünlü realite programlarından biri olan “The Real Housewives of Beverly Hills”in yıldızlarından biri. Babası Mohamed Hadid ise Filistin asıllı Los Angeles’ta birçok projeye imza atan milyarder bir emlak yatırımcısı. Kalabalık bir aileye sahipler… Anne ve babalarının diğer evliliklerinden toplam 7 kardeşleri daha var. Annesi Yolanda, Kanadalı ünlü prodüktör David Foster ile evli.

2014’te IMG Models şirketi ile profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, ilk kez 2014 Eylül ayında düzenlenen New York Moda Haftası’nda model boy gösterdi. Daha sonra ise Balmain’in 2015 Sonbahar / Kış koleksiyonu için poz verdi. Yeni olmasına rağmen birçok markanın peşinden koştuğu biri oldu. Şimdiye dek Tom Ford, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott, Topshop, Burberry, Philipp Plein, Moschino, Missioni, Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi birçok ünlü markanın podyumunda yer aldı. 2015 Aralık ayında ilk manken olarak Chanel defilesinde boy gösterdi. Markaların olduğu kadar dergilerinde dikkatini çeken Bella şimdiye dek dünyaca ünlü Seventeen, Vogue ve Elle gibi birçok dergide poz verme şansını elde etti. Hadid aynı zamanda 2015 Aralık’ından itibaren çıkmaya başladığı erkek arkadaşı olan The Weeknd’in “In The Night” şarkısının klibinde de yer aldı.

Aslında ablası Gigi gibi sarışın olan Bella, onunla karıştırılmamak için ve daha karanlık bir ruh haline sahip olduğunu düşündüğünden saçlarını daha koyu bir renge boyamayı tercih etmiş. Fakat bu onun ünlü oyuncu Jennifer Lawrance’a benzetilmesinin önüne geçememiş. Bella’da estetikle mükemmeleşen ünlüler kervanının bir üyesi. Hadid ulusal olarak ülkesini temsil eden bir binici aynı zamanda. 2016’da Rio de Janeiro’da düzenlenecek Olimpiyatlarda ülkesini 2012’de teşhisi konulan Lyme hastalığı yüzünden bu temsili ertelediğini söylüyor. Yine de olimpiyatlar için hazırlanıyor.