Hangisi Türkiye Güzeli seçilmiştir?

Gizem Memiç Biyografisi

16 Mayıs 1990 Ankara doğumlu olan Gizem Memiç; 1 Nisan 2010 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında kraliçe olmuştur. Bilkent Üniversitesi’nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi alan Gizem Memiç; Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda da ülkemizi temsil etmiştir.

Miss Turkey 2010 güzellik kraliçesi unvanına sahip olan Gizem Memiç; Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve bu şirketin ortağı olan Hardee's Restaurantları ile ilgili bir reklam filminde rol alan kraliçe Memiç; Turkey kelimesinin İngilizce karşılığı olan Hindi sözcüğünü gönderme yapan bir sandviç tanıtım filmi çekmesi ve bikini ile podyumda yürüyerek dikkat çekici bir mesaj vermiştir.

Çin’in Sanya kentinde düzenlenen Dünya Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil eden Gizem Memiç;  en iyi olan 40 finalist arasına girmeyi başarmış ve sonrasında en iyi son 20 finalist arasında da yer almıştır. 2016 Survivor Yarışmasında gönüllüler kadrosunda yer alacak olan Miss Turkey güzeli Gizem Memiç; zorlu bir mücadele içeren ve açlıkla ve zor oyunlarla baş etme yarışında bakalım galip gelebilecek mi?