AK Parti İzmit ilçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve ilçe yönetimiyle birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti.
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ile Meclis Başkanı Akın Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, ilçe yöneticileri Çağlayan Duman, Engin Tümer, Erdoğan Şentürk, Av. Ali Güney, İbrahim Gürsel, Muharrem Tutuş ve Bülent Durmuş’un yer aldığı AK Parti İzmit ilçe heyetini ağırladı.
İlk olarak Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan ile bir araya gelen Milletvekili Zeki Aygün ve AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, akabinde KOTO Başkanı Semih Barış’ı ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmasında Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin önemli bir değeri olduğunu ifade eden AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Başkanlarımız böylesi zor bir süreçte, bir o kadar önemli bir görevi ifa etmekteler. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kendilerine gereken desteği vermeye hazırız. Kocaeli’nin KOTO’ya ihtiyacı var” diyerek AK Parti teşkilatı adına ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.
Milletvekili Aygün, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden KOTO Başkanı Semih Barış, ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreç boyunca Kocaeli Ticaret Odası olarak gereken tüm desteği vereceklerini ifade ederek, “Devletimizin sonuna kadar yanındayız” dedi.