Konya’nın Kulu ilçesinde, Kulu Organize Sanayi ve Ticaret Merkezi (KOSTİM) İstişare Toplantısı yapıldı.
Kulu Belediyesi tarafından organize edilen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Kaymakam Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutanı Mikail
Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan, Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, Organize Sanayi Müdürü İsmail Örge, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdür ve amirleri, STK temsilcileri, iş adamları, 46 mahalle muhtarı ile davetliler katıldı. Toplantıda konuşan Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız konuşmasında, Kulu’nun birlik olmayı ve birlikte olmanın başarısını yakaladığını belirterek, “Dolayısıyla bu hızla devam edelim ve Kulu’yu olması gereken noktaya hep beraber taşıyalım. Beraberlikten bereket ve başarı doğar” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da, yaptığı konuşmada, iki gayeleri olduğunu belirterek, “Bir, olabildiğimiz kadar faydalı olabilmek, iki, organik sıkıntıların buralara gelmemesi gayreti içerisindeyiz. Kulu’yu seviyoruz, Kulu’nun hep örnek olduğunu, Türkiye’ye örnek olması gerektiğini tüm arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Kulu projelerini bir an önce hayata geçirmemiz için hep beraber çalışmamız lazım. Doğal gaz ile ilgili 10 bine yakın abone yapıldı. Bunda gayreti, emeği olan herkese teşekkür ediyorum. İki gün önce Enerji Bakanımızla görüştüm, 10 gün içerisinde Kulu’ya gelme durumu var. Kulu için sulama projesini de en kısa zamanda gündeme getirerek başlatacağız” şeklinde konuştu.