Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediye ekipleri tarafından sürdürülen fen işleri çalışmalarını denetledi. Asfalt sezonunun açılışıyla birlikte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarının hız kesmeden devam edildiğini belirten Başkan Toru, “Doğu Hadimi Mahallesinde Abdürreşit ve Hasanköy Caddeleri arasında kalan iki ana arterle birlikte toplam 11 sokakta parke, bordür ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Bu mahallenin, uzun yıllardır yol noktasında mağduriyeti olan ve ızdırap çeken bir mahalle olduğunu kaydeden Başkan Toru, “Geçen yıl ve bu sene yapılan doğalgaz bağlantı çalışmalarıyla birlikte altyapı hizmetleri tamamlandı ve belediye ekiplerimiz şu anda parke, bordür, asfalt çalışmalarıyla birlikte bu bölgeyi de daha yaşanılabilir bir hale getirmiş olacak inşallah. Meram’a ve Meramlı’ya yakışır bir şekilde tüm mahallelerimize en güzel şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Meram’ın farklı mahallelerinde de yol düzenleme, asfalt, altyapı, parke ve bordür çalışmaları devam ediyor.