13

Sahur programına üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın yanı sıra Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, KSÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Enver Orhan, Avşar Erkek Öğrenci Yurdu yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

12-1

Yemek öncesi ve sonrasında öğrencilerle tek tek sohbet eden üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, yurt imkânları hakkında yetkililerden bilgi alırken, öğrencilerin barınma ve eğitim konularındaki talep, memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

8-1

Her zaman olduğu gibi Ramazan’da da her fırsatta öğrencilerle bir araya gelmeyi önemsediklerini belirten ve öğrencilerle iftar ve sahur sofralarında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Niyazi Can, öğrencilerin ders dışındaki yaşamlarıyla da yakından ilgilenerek,  öğrenci odaklı bakış açısıyla sorun ve taleplerini dinleyip, çözüm için harekete geçtiklerini ifade etti.

11-2

 “Öğrencilerimize nitelikli öğrenme olanaklarını sağlarken, onların ders dışındaki zamanlarını da sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamlarda geçirebilmeleri için şehirdeki bütün paydaş kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla verimli işbirlikleri kurarak birlikte hareket ediyoruz.” diyen Rektör Can, öğrencilerle her fırsatta bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, Ramazan ayının huzur ve bereket içinde geçmesi temennisinde bulundu.